Grafitrio esittelee modernia lisäarvoviimeistelyä

 

Grafitrio on suomalainen viimeistelytekniikan ammattilainen ja maahantuoja. Viimeistelyratkaisujen monipuolisena toimittajana yritys on kaikenkokoisten painotalojen kumppani, joka auttaa painoja laajentamaan tuotevalikoimaansa. Yritys on maahantuoja usealle alan johtavalle merkille ja tuotevalikoimaa löytyy pienistä entry level -malleista aina suuriin production-koon laitteisiin. Kurre Wahlstedt kertoo, että Grafitrion osastolla puhutaan viimeistelystä. Viimeistely on termi, jonka Kurre on aikanaan lanseerannut puhuttaessa jälkikäsittelystä.

Miksi Sign, Print & Pack -messut?
– Olemme varmaankin ainoa toimija, joka on aina ollut mukana alan messuilla, aina ensimmäisestä FinnGraf-näyttelystä lähtien. Meille oli siis selkeä juttu osallistua näillekin messuille, vaikka Drupa kolkuttelee jo ovella. Tuomme messuille valikoiman mielenkiintoisia lisäarvoviimeistelylaitteita, kuten uuden VIVID Matrix metallic -laminointi/foliointiviimeistelijän sekä uuden sukupolven arkkiviimeistelijän Jweiltä.

Mistä teidän osastolla puhutaan?
– Tulemme puhumaan tuotannon tehostuksesta oikealla viimeistelyllä. Tähän kategoriaan kuuluu esimerkiksi monipuolinen Nearline-viimeistely, joka on joustavin ja tuottavin ratkaisu esimerkiksi vihkotuotannossa nopeutensa ja laajemman lopputuotevalikoimansa ansiosta.
Lisäarvoviimeistely on alan nopeasti kasvava trendi. Se mahdollistaa suuremmat katteet pienemmillä painosmäärillä. Panostamme lisäarvoviimeistelyyn jatkuvasti etsimällä uusia innovaatioita maailmalta, kuten viimeisimpänä löydöksenä JWEI-arkkiviimeistelijät.

Millaisia odotuksia teillä on messuista?
– Odotamme messuilta mahdollisuutta keskustella niin uusien kuin vanhojenkin asiakkaidemme kanssa sekä kertoa uusimpia kuulumisia maailmalta, antaa asiakkaillemme uusia ajatuksia sekä tietenkin keskustella tulevan Drupan sisällöstä.