Hexis hakee lisää kasvua Suomen markkinoilta

 

Hexis valmistaa itseliimautuvia kalvoja ja etsii edelleen kasvua Suomen markkinoilta. Siksi yritykselle oli tärkeä päätös osallistua näytteilleasettajaksi Sign, Print & Pack -messuille Helsinkiin maaliskuussa 2020.

– Olemme osallistuneet messuille yhteensä jo neljä kertaa, joten tämä on nyt toinen kerta, kun tulemme Helsinkiin. Kuten aiemminkin, osallistumme messuille suomalaisen yhteistyökumppanimme, Signcomin kanssa. Haluamme auttaa Signcomia kasvamaan yhdessä Hexiksen kanssa, kertoo Hexis Scandinavian myyntijohtaja Joachim Wallgren.

 

Tällä kertaa Helsingin messuilla yrityksen fokuksessa on aktiivinen myyntityö ja he uskovat, että saavat asiakkaat kiinnostumaan Hexiksen tuotevalikoimasta messuilla.

– Meille messut ovat ennen kaikkea keino lisätä yrityksen näkyvyyttä Suomen markkinoilla.

 

Hexis Graphics kasvaa nopeasti Suomen markkinoilla ottamalla markkinaosuutta etenkin tietyissä tuoteryhmissä.

– Kasvamme eniten printti- ja kalvotuotteissa, jotka ovatkin suurimmat tuoteryhmämme, kertoo Wallgren.

 

Teippauksen mestaria haetaan jälleen
Hexis järjestää messuilla näyttävän The Battle -teippauskilpailun. The Battle on autoteippauskilpailu messukävijöille, johon halukkaat voivat ilmoittautua etukäteen. Hexis on messuilla myös materiaalisponsorina Fespan järjestämälle teippauskilpailulle. Teippauksen suomenmestaruutta haetaan nyt jo toista kertaa Helsingissä.

– On todella mukavaa päästä pian Helsinkiin! Mutta ennen sitä lanseeraamme tammikuussa 2020 kokonaan uusia tuotteita. Uutisia odotellessa, kuittaa Wallgren iloisesti.