Konica Minoltan AccurioPress C14000 valtaa Helsingin messuhallin

 

Toista kertaa Helsingin Sign, Print & Pack -messuille osallistuva Konica Minolta aikoo keskittyä asiakkaisiin ja hyvän tunnelman luomiseen, kun messuhallin ovet avautuvat maaliskuussa 2020. Markkinointi- ja viestintäpäällikkö Anne Hernetkoski puhkuu jo intoa, kun messuista tulee puhetta.

Miksi osallistutte messuille?
– Haluamme olla kärkipaikalla kuuntelemassa asiakkaitamme. Meille kaikki alan tapahtumat ovat tärkeitä hetkiä erottautua erinomaisella palvelulla. Meillä on yksi messujen isoimmista ständeistä, 140 neliötä. Se tarkoittaa, että olemme lähes kolminkertaistaneet osastomme kokoa kahden vuoden takaa. Koen, että meidän tehtävämme on olla aktiivisessa roolissa asiakkaan rinnalla: ideoimassa, tukemassa ja kehittämässä. Siksi olemme isosti mukana!

Millaisella kärjellä olette messuilla?
– Asiakaspalvelu on aina se ykkösjuttu – olemme paikalla asiakkaita varten. Mutta onhan meillä paljon kerrottavaa: osastollemme tulee muun muassa raskaan sarjan laite, jonka lanseerasimme syksyllä, AccurioPress C14000 -väripainokone. Laite jaksaa painaa yötä päivää, 140 A4-arkkia minuutissa. Lisäksi esillä on ainakin AccurioLabel 230 -etikettitulostin, joka on ensimmäistä kertaa Suomessa näytillä.

Millaisia odotuksia teillä on messuista?
– Haluamme olla asiakkaamme arjessa mukana, joten odotamme loistavaa tunnelmaa ja “pöhinää”. Uskomme, että meillä itsellämme on siitä iso vastuu yhdessä alan toimijoiden kanssa. Tahtotilamme on mennä eteenpäin. Kehitämme innovatiivisia ratkaisuja, jotka tarjoavat ammattitulostamiseen uutta. Meillä on koko tiimi paikalla ja toivomme, että ala on laajasti mukana! Me tätä markkinaa ja kysyntää luomme. Hienoa napata asiakkaat maaliskuussa Helsinkiin hetkeä ennen kesän Drupa-messuja ja tarjota upeita hetkiä.