“Tärkein graafisen alan tapahtuma Suomessa”

 

Sign, Print & Pack -messujen suurimpiin näytteilleasettajiin lukeutuva Docus luottaa tänäkin vuonna digipainamisen ja viestinnän yhteiseen konseptiin, joka on suunnattu erityisesti palvelemaan toimialan tarpeita.

 

– Painettu ja digitaalinen viesti yhdessä on tehokkain tapa viestiä, kiteyttää toimitusjohtaja Pasi Julin.

 

Miksi päätitte osallistua messuille?

Päätös osallistumisesta oli selkeä – tämä on tärkein tapahtuma Suomessa graafisella toimialalla. Viime kerrasta saimme paljon hyviä kokemuksia ja positiivista palautetta.

 

Millaisella kärjellä olette tulossa messuille?

Meillä on esillä kumppaneidemme ratkaisuja, isoimpana tietysti Ricoh. Uskomme vahvasti kokonaiskonseptiin, jossa digipainaminen ja viesti ovat yhdessä paketissa. Esittelemme Ricohin tuotantojärjestelmiä sekä Docus digital signage -ratkaisuja yhdessä kanssa. Messuille tulemme 140 neliön osastolla, mikä on yksi isoimmista.

 

Millaisia odotuksia teillä on messuista?

Kyllähän tämä tietenkin on vilkas vuosi tapahtumien puitteissa, mutta kasvua odotamme kaikkien tapahtumien ja yhteistyön kautta. Odotamme, että kasvamme kumppaneiden kanssa nopeammin kuin mitä toimialan kasvusta odotetaan. Vuonna 2019 toimitimme Ricohin painokoneita enemmän kuin koskaan aiemmin, joten siitä on hyvä jatkaa.