Timo Luoto, toimitusjohtaja – Rimtek

 

Koneiden ja laitteiden maahantuontia ja tukkukauppaa vuodesta 1992 tehnyt tamperelainen Rimtek etsii Sign, Print & Pack -messuilta laitevalmistajia ja kumppaneita. Yrityksen edustuksessa on laitteita tekstiiliteollisuudelle, brodeerausta, teollisuusompelukoneita, tulostimia ja leikkureita.

Millaisia odotuksia sinulla on messuista?
– Odotan erilaisten sidosryhmien kohtaamisia. Tarkoituksena on tavata uusia kumppaneita ja etsiä laitteita, joita voisi ottaa jälleenmyyntiin.

Mitkä teemat kiinnostavat sinua?
– Laitepuolen lisäksi materiaalitoimittajat kiinnostavat. Etsimme mahdollisuuksia myös siltä puolelta.

Millaisia investointeja Rimtekille on tulossa?
Rimtekillä on kasvutavoitteita ja olemme toki merkittävä ostaja, kun teemme jälleenmyyntiä. Haluaisin sanoa niin ostajille kuin myyjille, että tervetuloa rohkeasti juttelemaan, kun messuilla tavataan.