Antalis tuo esille koko repertuaarinsa

 

Antalis on tukkukauppa, josta saa saman katon alta paperi-, suurkuva- ja pakkaustuotteita – kattaen siis kaiken mihin messujen Sign, Print & Pack -nimikin viittaa. Monipuolista antia on siis luvassa, sillä Antaliksen osastokokonaisuus koostuu vierekkäisistä ständeistä: 4060, 5020 & 5010 ja 3A18.

”Olimme vahvasti mukana myös edellisillä messuilla kaksi vuotta sitten. Kokemus oli todella antoisa, joten päätimme heti lähteä mukaan myös tuleville messuille. Sign, Print & Pack on alamme ainoa ja siten suurin messutapahtuma Suomessa, joten tämä on hieno mahdollisuus tavata nykyisiä ja potentiaalisia uusia asiakkaita ja kertoa kuulumisemme kasvokkain”, kertoo myynti- ja markkinointijohtaja Esa Silvennoinen.

Antaliksen osastokokonaisuus jakautuu liiketoiminta-alueittain eri osastoihin ja sen lisäksi vierestä löytyy workshop-alue. Antaliksen Papers-osastolla on esillä mm. GalerieArtTM Matt, laaja designpaperivalikoima, kartonkeja sekä digipapereita.

”GalerieArtTM Matt on korkeabulkkinen aito mattapaperi eli yleispaperi kaikkeen graafiseen viestintään ja julkaisuihin. Se on erittäin merkittävä lisä valikoimaamme – mattapaperithan ovat nyt selkeä trendi”, toteaa Silvennoinen.

Visual Com -osasto

”Messuilla on aina haasteena kärjen valinta. Tuoteuutuuksien kertominen on tietysti tärkeää, mutta niin on myös asiakkaan ja hänen kiinnostuksen kohteiden kuuleminen”, kertoo Visual Com -liiketoimintapäällikkö Mika Pöllänen.

”Visual Com -osastollamme esittelemme mm. EPSONin suurkuvatulostinvalikoimaa. Mukana ovat myös mielenkiintoiset uutuudet EPSONin SC-S eco-solvent -perheeseen sekä tekstiilien siirtosublimaatio- ja dtg-tulostukseen. Uuden sukupolven Graphtec-rullaplotterit ovat myös ensiesittelyssä osastollamme.”

Lisäksi osastolla on esillä muuta suurkuvalaitevalikoimaa tulostamisen ja jälkikäsittelyn osalta sekä mielenkiintoisia materiaaliuutuuksia näytteiden ja esimerkkien voimin.

Packaging-osasto

”Packaging-osastomme sijaitsee mukavasti PacTec- ja Sign, Print & Pack -messuhallien välissä. Olemme PacTec-messuhallissa, mutta samalla kiinteästi yhdistettynä Antaliksen Sign, Print & Pack osastokokonaisuuteen”, kertoo Packaging Solutions -myyntipäällikkö Risto Janhunen.

”Packaging-osastollamme pääsee tutustumaan Antaliksen ympäristöystävällisiin Master’in-pakkausmateriaaleihin sekä laadukkaisiin Master’in-pakkauslaitteisiin. Esillä on mm. Master’in puoliautomaattinen laatikonsulkija sekä akkukäyttöinen muovivannekone. Ranpakin laajasta valikoimastamme esittelemme FillPak-pakkauspehmustejärjestelmää. Lisäksi osastoltamme löytyy mielenkiintoisia uutuuksia”, lupaa Janhunen.

Workshop-alue

Antaliksen workshop-alueella messuvieraat pääsevät tutustumaan mm. digiformaatin leikkurikonseptiin, laserkaiverruksen ja -leikkauksen maailmaan sekä Cover Styl’ -sisustuskalvojen kalusteteippaukseen.