Vinkiltä muovimateriaalit graafiselle teollisuudelle – kierrätysmuovit vastuullinen vaihtoehto

 

Muovituotteiden tukkuliike Vink osallistuu Sign, Print & Pack -messuille nyt ensimmäistä kertaa ja asiakkaiden suosituksesta. Pk-seudun graafisen alan myynnistä vastaava Lee Lehto on kiinnostunut myös laitteiden materiaalivaatimuksista.

– Asiakkaamme on suositellut messuja, joten päätimme osallistua, kertoo Lehto.

Mitä tuotte messuilla esille?
– Muovin kulutus on graafisessa teollisuudessa suurta ja materiaalien kirjo on valtavaa. Kerromme muovin mahdollisuuksista erityisesti levypuolella, mutta myös tarroissa.

Mistä osastollanne puhutaan?
– Muovilla on hieman huono maine, mutta haluamme tuoda esiin muovin kierrätystä ja kierrätysmuovia. Tuomme näytille muun muassa kierrätettyä akryyliä Vikugreen-tuotemerkillä. Markkinoilta löytyy jo runsaasti kierrätettyjä materiaaleja. Kysymys on siitä, minkä verran vastuullisesta materiaalista ollaan valmiita maksamaan. Muovittomaksi maailma ei muutu, mutta muoveissa on vaihtoehtoja.

Minkälaisia odotuksia teillä on messuista?
– Meitä lähtee messuille useita myyjiä graafiselta puolelta. On mielenkiintoista osallistua messuille ja nähdä asiakkaita samalla kertaa. Meille messut on myös paikka oppia laitepuolen vaatimuksia materiaalien suhteen. Messut on paikka pysyä kartalla ja oppia uutta.