“Hyvä foorumi laajaan verkostoitumiseen”

 

– On mennyt pitkä aika siitä, kun alalla on viimeksi pidetty messut Suomessa. Uskon ja toivon, että kävijämäärä on joko sama tai parempi kuin vuoden 2018 Sign Print & Pack -messuilla, aloittaa Samuli Vuorenhela, Signcomin toimitusjohtaja.

Yhteisosastolla Hexiksen kanssa messuille osallistuva Signcom aikoo esitellä edustamiaan laitteita, kuten Mimakin LED UV -tulostimia, Brotherin paitatulostimen, jälkikäsittelytekniikkaa sekä kattavasti materiaaleja muun muassa Orafolilta ja Hexikseltä. Kolmantena kivijalkana Signcom esittelee PrintFactory-ohjelmistoratkaisua, joka tuo tehokkuutta ja säästöjä suurkuvatulostamiseen.

Samuli odottaa messuilta paljon, sillä pitää messuja kokonaisuutena jopa laajempana kuin monia kansainvälisiä messuja. Arvo syntyy Samulin mielestä siitä, että ala kokoontuu yhteen ja mukana on väkeä niin maahantuonnista, tuotannosta kuin suunnitteluportaasta.

– Tästä syystä Sign, Print & Pack -messut ovat suomalaisille älyttömän hyvä foorumi laajaan verkostoitumiseen verrattuna kansainvälisiin messuihin, pohtii Samuli.

Signcomille tilaratkaisut, miljööt ja erilaiset interiöörit ovat keskeinen kasvualue, jossa yritys haluaa olla mukana tuomassa esille ratkaisujaan.

– Tiloihin panostetaan ja on tärkeää, että suunnittelijat ja myyjät niin sisustus- ja mainostoimistoissa kuin tulostustaloissa tietävät, mikä kaikki on mahdollista, kertoo Samuli.

Signcom odottaa messuja ja uskoo myös myyntiin.

– Messujen jälkeen kauppaa syntyy aina, päättää Samuli luottavaisena.